top of page
Caută
  • Andrei Raileanu

Casa ta departe de casa

Actualizată în: 23 mar. 2021

Va doriti sa evadati din agitatia urbana, sa aveti parte de zile pline de liniste si relaxare, sa va treziti dimineata cu o priveliste superba si sa va simtiti ca acasa, dar departe de casa? 🙂 Ei bine, atunci ati ajuns unde trebuie – la Casa Muntelui din Fundata.



Situata la aproximativ 14 kilometri de Castelul Bran si la 40 de kilometri de Brasov, pensiunea Casa Muntelui este retrasa si se bucura de un peisaj montan spectaculos. Este locul ideal atat pentru o vacanta cu familia, cat si pentru o iesire la distractie cu prietenii, un teambuilding, o cununie sau un eveniment corporate.


Noi am petrecut, de curand, un mini-sejur la pensiunea Casa Muntelui si pot spune ca a fost una dintre cele mai linistite vacante ale noastre, in care chiar am reusit sa ne detasam de tot si sa ne odihnim. In plus, acolo am prins si prima ninsoare de anul acesta si ne-am bucurat ca niste copii mici ❄⛄.

Pensiunea Casa Muntelui are 14 camere, toate renovate recent, spatioase, dotate cu mobilier din lemn masiv, cu baie proprie si, bineinteles, terasa cu vedere spre munte – toate elementele necesare pentru o atmosfera calda si primitoare. In plus, in incinta pensiunii veti gasi si un restaurant, sala de conferinte, crama si loc de joaca pentru copii, atat la interior, cat si la exterior.


Desi multi dintre voi probabil evita in aceasta perioada unitatile de cazare mai mari si interactiunea cu persoane necunoscute (ca si noi, de altfel), trebuie sa stiti ca pensiunea Casa Muntelui respecta toate normele de protectie impotriva Covid-19, se pastreaza distantarea si gasiti la tot pasul tuburi cu dezinfectant. Iata, mai jos, o serie de motive pentru care noi recomandam Casa Muntelui:


  • Pensiunea detine restaurant, un aspect deosebit de important pe perioada pandemiei, cand toate localurile sunt inchise. Astfel, va puteti bucura pe deplin de vacanta pentru ca nu trebuie nici sa plecati cu portbagajul plin si sa va gatiti acolo, nici sa cautati fara succes restaurante deschise unde sa puteti lua masa. La restaurantul pensiunii Casa Muntelui puteti servi toate cele 3 mese, dupa un meniu prestabilit si la intervale orare clar comunicate inca din momentul in care faceti rezervarea. In plus, pensiunea are si o crama care poate gazdui pana la 10 -12 persoane, astfel ca, daca mergeti cu un grup de prieteni si doriti sa fiti separati de restul persoanelor cazate in pensiune, masa vi se poate servi si in crama.

  • Tot din seria masurilor de protectie face parte si sistemul de check-in si check-out online, pe care administratorii pensiunii l-au implementat cu ajutorul unei aplicatii. Asadar, daca nu doriti sa interactionati cu personalul in momentul in care va cazati sau va decazati, puteti face totul online si puteti achita notele de plata printr-un link de plata securizat pe care il veti primi prin sms.

  • Nu in ultimul rand, pentru a veni in sprijinul turistilor, proprietarii pensiunii Casa Muntelui din Fundata au introdus in pachetele turistice pe care le pun la dispozitia clientilor, 𝗼 𝗮𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗶𝗽 𝘀𝘁𝗼𝗿𝗻𝗼.


Aceasta este oferita GRATUIT celor care achizitioneaza un sejur la pensiune si include beneficiul recuperarii a 90% din suma achitata daca, din motive neprevazute de sanatate, inclusiv diagnosticarea cu virusul SarsCov2, clientii nu mai pot onora pachetul turistic achizitionat.


Sursa: bronzaniada.ro

568 afișări1 comentariu
Post: Blog2_Post
bottom of page