Cazare moeciu bran | Pensiune fundata | Cazare bran 4 stele | Pensiuni bran


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice si Regulamantului General privind protectia Datelor Personale 2016/679 (GDPR), S.C. IMPACT DISTRIBUTION S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este operarea rezervarii serviciilor turistice si/sau de organizari evenimente, facturarea serviciilor turistice si/sau de organizari evenimente solicitate, in conformitate cu prevederile Codului Fiscal, si asigurarea pazei si securitatii bunurilor si valorilor persoanelor vizate si a bunurilor operatorului si a imprejmuirilor afectate acestora.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru operarea rezervarii serviciilor turistice si/sau de organizari evenimente, facturarii serviciilor turistice si/sau de organizari evenimente solicitate si asigurarii pazei si securitatii bunurilor si valorilor dumneavoastra si ale operatorului de servicii turistice. Refuzul dvs. determină imposibilitatea rezervarii si platii serviciilor turistice.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate, la cerere, numai autoritatilor statului indreptatite prin lege. Informatii privind procesarea:
a) Inregistrarea clientilor
Vom prelucra date personale colectate prin intermediul formularului de inregistrare clienti in scopul incheierii si executarii contractului de clienti, incheiem contracte cu persoane fizice si juridice. Aceasta prelucrare are la baza art. 6 (1). In acest scop datele dvs. vor fi stocate in baza noastra de date si vor fi imbogatite cu date pe care le colectam din surse publice (Registrul Comertului).
Toate datele dvs. personale colectate prin formularul de inregistrare a clientilor (cartea de imobil) vor fi procesate de noi si in scopul de a va oferi informatii despre campanii de marketing si de publicitate.
PENTRU ACEST LUCRU TREBUIE SA NE ACORDATI CONSIMTAMINTUL DV.

b) Furnizarea obligatorie/voluntara de date si durata pastrarii acestora
Furnizarea urmatoarelor date, dupa caz, este necesara pentru a asigura derularea corespunzatoare a contractului/contractelor care se incheie intre societate si dumneavoastra, si de asemenea, pentru a procesa inregistrarea clientului:

  • Numele clientului/ Denumirea societatii
  • Forma juridica
  • Domiciliul/Adresa de facturare
  • Numar de telefon
  • Adresa de email
  • Coordonatele actului de identitate
  • Cod fiscal
  • Coordonate card bancar (preautorizari)

Conform reglementarilor in vigoare, prelucrarea Codului Numeric Personal este supusa unor conditii extrem de restrictive. Acestea sunt prevazute, intre altele, in Decizia Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) nr 132/2011. CNP poate fi prelucrat exclusiv in urmatoarele situatii:

  • Daca persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea CNP;
  • Daca prelucrarea este prevazuta in mod expres de o dispozitie legala;
  • In alte cazuri, cu avizul ANSPDCP si numai cu conditia instituirii unor garantii adecvate pentru respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului „Zona supravegheata video”). Spatiile supravegheate video sunt receptia Casa Muntelui, parcarea si imprejmuirile aferente pensiunii. Toate aceste informatii ne sunt necesare pentru a putea colabora in mod eficient cu dumneavoastra.
Datele personale vor fi stocate pană în momentul incetarii relatiei cu clientul, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele dvs. in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, exemplu autoritati fiscale, cf.art.6 lit.c din (GDPR).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. IMPACT DISTRIBUTION S.R.L., mun. Brasov, Str. Molidului, nr.25, jud. Brasov, cu confirmare de primire, prin fax, la numarul de telefon 07242211722 sau la email: rezervari@casamuntelui.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Va asiguram ca toate drepturile dumneavoastra sunt respectate si ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt integral protejate. Ele se pastreaza, securizat, in sistemele noastre, astfel incat nicio persoana neautorizata nu poate avea acces la ele. Aveti dreptul de a va plange catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Acesta este organizmul de control caruia va puteti adresa daca considerate ca solicitarile dumneavoastra nu au fost rezolvate conform legii. Mai multe informatii gasiti la urmatoarea adresa: http://www.dataprotection.ro/?page=contact.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Aceasta varianta a Notei de informare este in vigoare din 25 mai 2018 si se va actualiza daca apar noi cerinte legale.





Garantiile pe care ti le oferim si beneficiile tale ca oaspete in Pensiunea Casa Muntelui

Rezervari:

Telefon: 0742 211 722


"Totul este super la CASA MUNTELUI chiar daca esti la 1300 de metri altitudine gustul mancarii si serviciile oferite in restaurant sunt de hotel de 5 stele cel putin ,adica de fite dar pe bani mai putini.
Recomand acest loc"

{ eugenia } ~ ~ ~

"Da frumos,cazarea curata si frumos decorata,mincarea buna, fara salam si alte porcarii, totul traditional de buna calitate,vinul,desertul, mincarea ,tot. ..... Plusul a fost ca nu se fumeaza in toata locatia si locurile de joaca pentru copii din cladire,ca nu am avut grija lor."

{ CIPRIAN } ~ ~ ~
» Vezi lista completa