Cazare moeciu bran | Pensiune fundata | Cazare bran 4 stele | Pensiuni bran


Restaurant Moeciu Bran - Pensiunea Casa Muntelui

Restaurantul pensiunii va ofera o atmosfera calda si relaxanta.

Aici puteti servi micul dejun, pranzul sau cina. Acestea se servesc a la carte sau bufet, in functie de structura grupului.
In fiecare zi sunt pregatite trei tipuri de ciorba, mancaruri traditonale (precum tochitura, ciulamaua de pui cu ciuperci, puiul ca la bunica, sarmalutele etc.) si alte preparate care se pot comanda à la carte. Comanda à la carte presupune un timp mai mare de asteptare. Faptul ca dureaza ceva timp de la preluarea comanzii pana la momentul cand veti savura macarea dorita este garantia ca totul se prepara pe loc, ca nu ne bazam pe praparate congelate/decongelate.

Va oferim garantia ca mancarea este proaspata, pregatita cu calm si pricepere si, mai mult decat atat, cu suflet. Cu siguranta va vor placerea preparatele servite.

Deserturile va vor crea acel sentiment de apartenenta la ceea ce stim ca inseamna “prajituri facute de mama”.


Program restaurant:
  • Mic dejun: 08:00 - 10:00
  • Pranz: 13:30 - 15:30
  • Cina: 19:30 - 21:30
In afara acestor intervale orare bucataria este inchisa, insa va servim cu placere bauturi reci si calde pe care le puteti comanda din meniu.

Garantiile pe care ti le oferim si beneficiile tale ca oaspete in Pensiunea Casa Muntelui

Rezervari:

Telefon: 0742 211 722


Locul II - 2011

Locul III - 2010

Topul judetean
al firmelor de turism"Totul este super la CASA MUNTELUI chiar daca esti la 1300 de metri altitudine gustul mancarii si serviciile oferite in restaurant sunt de hotel de 5 stele cel putin ,adica de fite dar pe bani mai putini.
Recomand acest loc"

{ eugenia } ~ ~ ~

"Da frumos,cazarea curata si frumos decorata,mincarea buna, fara salam si alte porcarii, totul traditional de buna calitate,vinul,desertul, mincarea ,tot. ..... Plusul a fost ca nu se fumeaza in toata locatia si locurile de joaca pentru copii din cladire,ca nu am avut grija lor."

{ CIPRIAN } ~ ~ ~
» Vezi lista completa