Cazare moeciu bran | Pensiune fundata | Cazare bran 4 stele | Pensiuni bran


Tarife pensiune Bran Moeciu

Tarif standard:

220-250 lei/noapte/cameraMic dejun: intre 18 si 30 Lei/persoana
Micul dejun se serveste à la carte sau bufet (30 lei) in functie de structura grupului.Politica noastră - Măsuri de prevenire Covid-19:

Dragi oaspeti,

Va precizam cateva reguli de procedura la Check-In si pe parcursul sederii la pensiunea Casa Muntelui, astfel incat sa limitam pe cat posibil expunerea la Covid-19.

Iata pasii ce vor fi parcursi :

1. La intrarea in unitate va rugam sa va asezati pe fata masca de protectie.
2. Odata intrati in receptie va rugam sa va dezinfectati mainile cu gel dezinfectant pus la dispozitie tot la receptie.
3. La receptie veti fi rugati sa completati si semnati o declaratie pe propria raspundere privind posibila expunere la coronavirus anterior sosirii in hotel (declaratia se transmite si pe adresa de e-mail precum si formularul pentru check-in online pentru a usura procedura de cazare).
5. Va indrumam sa tineti cont de regulile de igiena si recomandari privind conduita in spatiile comune.
6. Cheile de acces in camera sunt dezinfectate si le veti primi intr-un plic.

Pentru a va petrece vacanta in siguranta va incurajam sa respectati masurile de protectie recomandate de OMS.

Va multumim si va asteptam!

Note:
 • Pentru rezervare este necesara achitarea in avans a contravalorii serviciilor de cazare solicitate (achitarea se va face pe baza unei facturi proforme emisa de catre prestator).
 • Se accepta la plata serviciilor cardurile bancare si tichetele de vacanta. In cazul achitarii cu tichete nu se aplica reduceri sau discounturi.
 • Pentru copiii in varsta de 7 si peste 7 ani se tarifeaza 40 lei/noapte - pat suplimentar.
 • Lenjerie suplimentara pentru copil pana in 7 ani pentru pat dublu 20 lei/noapte.
 • In restaurantul pensiunii si spatiile publice ale acesteia este interzis consumul bauturilor si alimentelor achizitionate din afara pensiunii.
 • Pe parcursul intregului sejur puteti profita de sauna sau sala de fitness, de jocuri in spatiile amenajate in acest scop si nu in ultimul rand de crama pensiunii, unde putem organiza o petrecere cu vinuri alese.
 • Copiii au spatiile lor, special amenajate atat in exterior, cat si in interiorul pensiunii, unde se pot distra de minune.
 • Receptia este deschisa intre orele 9:00 – 18:00. In afara acestui interval orar va rugam sa solicitati informatii si rezervari la adresa noastra [email protected]. In dimineata urmatoare, incepand cu ora 9, veti primi raspunsul nostru prin e-mail. Va rugam sa precizati si numarul dumneavoastra de telefon pentru a usura comunicarea cu dumneavoastra.
Program restaurant:
 • Mic dejun: 08:30 - 10:30
 • Pranz: 13:00 - 15:00
 • Cina 19:00 – 21:00
In afara acestor intervale orare bucataria este inchisa, insa va servim cu placere bauturi reci si calde pe care le puteti comanda din meniu.


Garantiile pe care ti le oferim si beneficiile tale ca oaspete in Pensiunea Casa Muntelui

Rezervari:

Telefon: 0724 564 617


"Totul este super la CASA MUNTELUI chiar daca esti la 1300 de metri altitudine gustul mancarii si serviciile oferite in restaurant sunt de hotel de 5 stele cel putin ,adica de fite dar pe bani mai putini.
Recomand acest loc"

{ eugenia } ~ ~ ~

"Da frumos,cazarea curata si frumos decorata,mincarea buna, fara salam si alte porcarii, totul traditional de buna calitate,vinul,desertul, mincarea ,tot. ..... Plusul a fost ca nu se fumeaza in toata locatia si locurile de joaca pentru copii din cladire,ca nu am avut grija lor."

{ CIPRIAN } ~ ~ ~
» Vezi lista completa