Cazare moeciu bran | Pensiune fundata | Cazare bran 4 stele | Pensiuni bran


Pensiunea Casa Muntelui Moeciu Bran - Galerie foto

Gasim mereu motive de distractie si voie buna. Pachetele noastre de servicii includ activitati pentru tine, familia ta si prietenii tai.

Un carnaval reusit - cu costume oferite de noi - te va amuza cu siguranta si vei redescoperi copilul din tine.
Concursurile organizate cu diferite ocazii te vor face sa-ti doresti sa devii Campionul "Casa Muntelui". Noi vom avea grija sa te premiem.
O seara medievala cu cavaleri merituosi, meniu si decor specific sigur te va fascina. Doamnele vor avea ocazia sa asiste la prezentari de moda si chiar sa-si achizitioneze piese vestimentare de ultim moment.
O iesire in sat iti va umple sufletul de optimism: vom vizita gospodariile satenilor, unde oamenii te intampina cu ce au mai bun prin bucatarie si ... pivnita.

Dar ca sa fim si mai elocventi te lasam sa urmaresti fotografiile si sa descoperi ce te asteapta in Fundata si la Casa Muntelui.Garantiile pe care ti le oferim si beneficiile tale ca oaspete in Pensiunea Casa Muntelui

Rezervari:

Telefon: 0742 211 722


Locul II - 2011

Locul III - 2010

Topul judetean
al firmelor de turism"Totul este super la CASA MUNTELUI chiar daca esti la 1300 de metri altitudine gustul mancarii si serviciile oferite in restaurant sunt de hotel de 5 stele cel putin ,adica de fite dar pe bani mai putini.
Recomand acest loc"

{ eugenia } ~ ~ ~

"Da frumos,cazarea curata si frumos decorata,mincarea buna, fara salam si alte porcarii, totul traditional de buna calitate,vinul,desertul, mincarea ,tot. ..... Plusul a fost ca nu se fumeaza in toata locatia si locurile de joaca pentru copii din cladire,ca nu am avut grija lor."

{ CIPRIAN } ~ ~ ~
» Vezi lista completa